KONCUK: BİZ HEP BİRLİKTE TÜRK MİLLETİYİZ

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, referandum sonuçlarını değerlendirdi. “Yeteri kadar bölen bir üslup kullanıldı, artık kucaklaşma zamanı” diyen Genel Başkan, “Dünya görüşümüz ne olursa olsun, biz hep birlikte Türk Milletiyiz” dedi.

Genel Başkan İsmail Koncuk açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

“Referandum bitti.Sonuç hukuken tartışılsa da kararı YSK verecek.Yeteri kadar bölen, aşağılayan bir üslup kullanıldı.Şimdi kucaklaşma zamanı.

Resmi olmayan sonuca göre,  %51 Evet, % 49 Hayır görünmektedir.Bu, ülkenin ikiye bölünmesi değil, demokratik bir sonuç olarak görülmelidir.

Sonucu cumhuriyetle hesaplaşmak olarak yorumlayan densizlere fırsat verilmemelidir.Cumhuriyet büyük bedel ödeyerek oluşturduğumuz sistemdir.

Tüm siyasi partilerimiz, tüm STÖ’ler evet ya da hayır,neyi desteklemiş olursa olsunlar, ayrıştırıcı üslup ve yaklaşımlardan uzak durmalıdır.

Sonucu yenmek ya da yenilmek olarak algılamak kökten yanlıştır.Neticede, dünya görüşümüz ne olursa olsun “Biz hep birlikte Türk Milletiyiz.”

Bu anlayışla herkes sonuçları gurur yapmadan değerlendirmeli, aklı selim bir anlayış içinde olmalıdır.Sonuç herkes için hayırlı olsun”

Son Haberler

ACIMIZ BÜYÜK, ÜYEMİZ AHMET YAŞAR BOZKURT’U KAYBETTİK

Şehitkamil ilçemize bağlı Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdür yardımcısı olarak...

8. OLAĞAN GENEL KURUL SÜRECİMİZ BAŞLIYOR

TÜRK EĞİTİM-SEN GAZİANTEP 1 NOLU ŞUBE 8. OLAĞAN GENEL KURULU, DELEGE SEÇİMLERİ İLANI Türk Eğitim-Sen Merkez...

TÜRK EĞİTİM-SEN DÖRT EYLEM KARARINI YENİLEDİ

SERBEST KIYAFET EYLEM KARARI AÇIKLAMA Türk Eğitim-Sen Merkez Yönetim Kurulumuz 15.03.2013, 31.12.2014, 05.10.2015, 16.09.2017, 14.09.2018,...

Taziye: Adem ŞİRİN

Üyemiz ve Şehitkamil, İstanbul Gaziantepliler Anadolu Lisesi öğretmeni Adem ŞİRİN’in babası Haci Mustafa ŞİRİN...